![]() |
Siemkanko... dzisaj dowiedzialam się że jemu (temu w ktorym się zakochalam ) sie nie podobam ..![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() imię: Gosia nazwisko: po ojczulku znak zodiaku:strzelec------> stan:wolna uczennica:dobra i wzorwowa ale nie przesadzajmy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hobby:Jazda konna boję się: śmierci Lubie: filmy Szkuam:"tego odpowiedniego" Motto:"nie zrywaj nigdy nici przyaźni bo nie wiesz czym grozi rozstanie choć powem nici się zwiąże supełek na zawsze zostanie" Cenmie ludzi:dobry otwartych uczciwych i chetnych do pomocy oraz tolerancyjnych. |
|
Tak napisali inni: |
16.06.2005 :: 23:55 :: ajs215.neoplus.adsl.tpnet.pl izunka hmhm.... gosia jesce jestes za mloda zeby szukac sobie przeznaczoego narazie korzystaj z zycia![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
09.06.2005 :: 15:36 :: ajn158.neoplus.adsl.tpnet.pl MaDzIorKa :* no tak ja tez niemam powodzenia najwyzej sulik ale on jest okropny![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
08.06.2005 :: 19:47 :: ajq164.neoplus.adsl.tpnet.pl Monisiaaaa motto to sciagnelas od izunki bo ona taki miala:[:[:[a prosze powiedz mi jutro w szkole w kim ty sie zakochalas bo ja niewiem:(..... ale blogasek jest zajefajny KOCHAM CIE moja ty npiekna:):):):):):):):) |
Talk.pl :: Wróć |